Geri Dön

10.000 TL Prefabrik Ev Olur mu?

Karmod 07.09.2023

10.000 TL Prefabrik Ev almak

Emlak sektöründe ev fiyatlarının beklenmedik şekilde yükseldiği bu dönemde ev sahibi olma hayali kuranların umudu prefabrik evler oldu. Hal böyle olunca cazip fiyatlarıyla öne hazır yap sektöründe bugünlerde herkesin konuştuğu bir konu var. 10.000 TL prefabrik ev yaptırmak. Olur mu olmaz mı sorgulamasına girmeden şimdi ev sahibi olmak isteyenlerin hedefinde 10.000 TL prefabrik ev yaptırmak var.

Mart 2020 korona pandemisinin etkisiyle birlikte dünyada tedarik süreçlerinde önemli daralmalar oluştu. Her sektörde olduğu gibi bu durumdan emlak konut sektörü de ciddi oranda etkilendi. Bazı yapı malzemelerinin fiyatlarında 5 katına varan artışlar yaşandı. Sadece TL bazında değil döviz bazında da artışlar kendini hissettirdi. İnşaat demiri fiyatları bu süreçte en fazla artış gösteren kalemler arasında yer aldı. Çimento ve beton fiyatları da temel maliyet artışında önemli etki yaptı.

İnşaat demiri ve beton kullanılmayan prefabrik ev fiyatları da arttı mı? Öyle ya demir ve çimento kullanılmayan yenilikçi sistemiyle 10.000 TL prefabrik ev fiyatları devam ediyor mu? Tabi ki doğal olarak bu süreçte fiyat artışlarından prefabrik ev fiyatları da etkilendi. 

2019 yılına kadar 10.000 TL prefabrik ev bulma imkanı fırsattan öte çok kolaydı. O tarihlerde çok sayıda konut modelini bu fiyata satın alabilmek mümkündü. O tarihte 60 ila 80 m2 aralığında 2+1 ve 3+1 tipte konutları 10.000 TL prefabrik ev alabiliyordunuz. İnşaat yapı malzemelerinde beklenmedik yükselişler sonrası 10.000 TL prefabrik ev bulmak günümüzde mümkün olmamaktadır.

10.000 TL Prefabrik Ev Modelleri bulabilir miyim?

Prefabrik ev fiyatları betonarme tarzı klasik konut modellerine göre yüzde 35’e varan oranlarda her zaman daha ekonomik. Bu avantajı iyi bilen yeni ev sahibi olmak isteyen çok sayıda vatandaş 10.000 TL prefabrik ev modellerini araştırıyor. Şu bir gerçek ki yapı malzemelerindeki fiyat artışları prefabrik ev fiyatlarını da etkiliyor. Fiyatlar her ne kadar çok cazip olsa da bu dönemde 10.000 TL prefabrik ev modeli imkanı bulunmamaktadır.

Bu fiyatla satış yapmaya çalışan fırsatçılara dikkat edilmesini öneririz. İnternet mecralarında 10.000 TL prefabrik ev modeli etiketleriyle mağduriyetler yaşatılabilmektedir.

Her şeye rağmen 10.000 TL prefabrik ev modeli arayışlarına 1+0 hobi evle beraber 1+1 ve 2+1 prefabrik ev modellerini incelemelerin öneririz. Bu evler hakkında iletişim sayfamızı kullanarak bilgi alabilir güncel fiyatlarını satış temsilcilerimizden öğrenebilirsiniz.

Prefabrik ev fiyatları ile en cazip avantajları yakalamak için sektöründe öncü uzman markaları tercih etmenizi öneririz. Teknik detaylarda gizli kalite ayrıntıları prefabrik ev yapı güvenliği ve konforunu etkilemektedir. Prefabrik evde çelik taşıyıcı sistemler yapı güvenliğinin sigortasıdır. Bu nedenle çelik kalınlıklarının firmalarca farklı değerlerde kullanılması prefabrik ev fiyatlarını etkileyen temel faktörler arasında yer almaktadır. 0,8 ile 1,2 çelik sac kalınlığı iki farklı üretici tarafından tercih edilebilmektedir. 0,8 kalınlık fiyatı ucuz olsa da 1,2’nin kazandırdığı yapı güvenliğini asla vermez.

10.000 TL'ye Prefabrik Ev Var mı?

Günümüzde inşaat malzeme fiyatlarındaki artış 10.000 TL prefabrik ev bulabilme arayışlarını tamamen sonlandırmıştır. 10.000 TL’ye ev almak mümkün değildir. İnternet mecralarında 10.000 TL etiketiyle prefabrik ev satışı yapmaya çalışan fırsatçılara pirim vermemenizi öneririz. Uzun yıllar boyunca ev sahibi olma hayaliyle tasarruf ederek biriktirdiğiniz paranızı ucuz ev fırsatçılarına kaptırmayın.

Her ne kadar fiyatları artmış olsa bile prefabrik ev her zaman için çok avantajlı. Öncelikle prefabrik ev klasik yapı modellerine göre yüzde 30-35’lere varan fiyat avantajına sahip. Modern tesislerde saatler içerisinde üretiliyor. Profesyonel ekiplerle kullanım yerinde günler içerisinde inşa edilerek oturuma hazır hale getiriliyor. Zamandan ve çok sayıda işçilik giderini azaltarak kazandırıyor. Prefabrik ev yüksek yalıtımıyla kullanıldığı uzun yıllar boyunca enerjiden tasarrufla gider bütçelerine sürekli kazandırıyor

Biz Sizi Arayalım